Tosteberga | Örndag i Tosteberga Hamn 21 jan kl 9-13
656
post-template-default,single,single-post,postid-656,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-1.6,

Örndag i Tosteberga Hamn 21 jan kl 9-13

För 14:e gången bjuder Nordöstra Skånes fågelklubb  in till örndag i Tosteberga! Vi hoppas på bra väderförhållanden och många bevingade vintergäster i vår del av landet och att några timmar på hamnplanen här ger tillfällen till många härliga örnupplevelser! Mellan kl. 09 och 13 är vi som vanligt på plats och delar med oss av utrymme i våra tubkikare.

Vi får lyssna till senaste nytt på örnfronten: bl.a. genom klubbens ordförande Nils Waldemarsson som redogör för resultatet av senaste örnräkningen – något som klubben sedan väldigt många år genomför i början av januari. Byalaget står för lekamlig utspisning och säljer grillad korv och kaffe till besökarna. Kontaktperson: Evert Valfridsson.